VOOR AFSPRAAK:

023-528 1818
info@favrolijk.nl

Adres:
Cloosterlaan 10
2101 ZD Heemstede

Peter van Kessel verhuist naar Heemstede inclusief fysio fitness
Locatie T-line:
Spaarneweg 52
2142 EN Cruquius

Openingstijden:
ma 08.00- 21.00 uur
di 08.00- 18.00 uur
wo 08.00-18.00 uur
do 08.00-21.00 uur
vr 08.00-18.00 uur

Privacyverklaring:
Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Hier kunt u de privacyverklaring lezen.


Blessures

Sportgerichte Fysiotherapie Frans VrolijkTijdens het sporten worden regelmatig blessures opgelopen. Als fysiotherapeuten kunnen wij U goed helpen als u een blessure heeft of overtraind bent. Tegelijkertijd kan er getraind worden met een alternatief trainingsschema. Ook zal er gekeken worden waardoor de blessure is opgelopen en hoe dit in het vervolg voorkomen kan worden.

Fysiotherapie zal bestaan uit onder andere oefentherapie met of zonder gebruik van trainingsapparatuur, braces of taping en mobiliserende technieken. Er wordt zo functioneel en sportspecifiek mogelijk getraind, zodat u kunt herstellen tot op het oorspronkelijke sportniveau.

Cure tape
De verklaring van het principe van taping?
De elastische CureTape zorgt door een speciale manier van aanbrengen dat de huid lokaal wordt gelift. Hierdoor wordt onmiddellijk de druk onderhuids verminderd in het blessuregebied, waardoor de bloeds-omloop en de lymfestroom zich (lokaal) kunnen herstellen. Als gevolg hiervan neemt de druk op de pijnreceptoren af en de pijn vermindert of verdwijnt daardoor zelfs helemaal. Door het genezingsproces op deze manier continu te ondersteunen wordt gezorgd voor een effect dat zich verder uitstrekt dan de reguliere behandeling van een half uur. Omdat CureTape meerdere dagen kan blijven zitten, ook tijdens douchen en zwemmen, ontstaat een unieke 24-uurs behandeling. Gevolg: Pijnvermindering en een snellere genezing.

Tennis
Onze samenwerking met de tennisschool T-line heeft geresulteerd in een enorme toename van kennis rond deze sport en al zijn blessures. Hierdoor zien we de blessures vroeger, is de herstelperiode korter en in het laatste deel van herstel kan er puur funktioneel op de baan geoefend worden. Dit laatste kan onder toezicht van een van de trainers gebeuren, zodat ook de echte oorzaak eerder ontdekt kan worden.

Fysio apparatuur
Patiënten die onder behandeling zijn bij de fysiotherapeut kunnen gebruik maken van een ruim assortiment A-merk Fitness/Cardio-apparatuur van Matrix.
Aan de hand van een oefenschema worden patiƫnten individueel begeleid door de fysiotherapeut.
Na afronding van de fysiotherapeutische behandeling kan de patiënt tegen gereduceerd inschrijftarief lid worden van de sportschool.

T-Line Tennis en Fitness